Playground får virksomheden til at spille med Office 365 og Microsoft OneNote | Microsoft Danmark

Video Maker FX

Microsoft 365 OneNote hjælper Playgrounds to virksomheder Playground Activation og Playground Production med at samle ideer på tværs af virksomheden. Med OneNote har Playground bedre overblik og styr på de kreative ideer – og med co-authoring kan flere personer arbejde samtidig i det samme dokument. Få Microsoft 365 OneNote med Office 365!

Microsoft OneNote er en digital notesbog, hvor du kan samle dine kreative ideer og dele dem med resten af dit team. Med Microsoft 365 OneNote kan du vinke farvel til gule post-its og notesblokke, og sige goddag til en platform, hvor alt er samlet ét sted.

Microsoft OneNote hjælper dig med at administrere kreativt indhold, og leder du efter en bestemt idé eller et billede i Microsoft 365 OneNote, så kan du let finde frem til det ved hjælp af søgefunktionen.
Med Microsoft OneNote kan du nemt organisere tekst, billeder, digital håndsskrift samt lyd-og videooptagelser. Al kreativt indhold kan med Microsoft 365 OneNote også deles med resten af dit team, hvilket sikrer bedre overblik og struktur.

Microsoft 365 OneNote får du med Office 365!

Det nye Office 365 hjælper dig og din virksomhed med at arbejde bedre sammen. Det nye Office 365 som bl.a. indeholder Microsoft 365 OneNote og OneDrive hjælper dit team med udførelse af projekter og opgaver, og Office 365 med Microsoft OneNote passer perfekt med Windows 10. Læs mere om Office 365 med Microsoft OneNote her:
https://products.office.com/da-dk/home?WT.mc_id=oan_winnav_office#dVCEb8xTrJiTEqsS.97

OFFICE 365 – MAKE YOUR BUSINESS PLAY
Office 365 med bl.a. Microsoft 365 OneNote og OneDrive får din virksomhed til at spille, og den kreative virksomhed Playground har allerede haft stor succes med Office 365. Særligt har værktøjet Microsoft OneNote hjulpet virksomheden med bedre samarbejde og organisering af kreative projekter og kampagner.

Playgrounds Productions instruktør, Kasper Kiertzner, fortæller at han aldrig havde arbejdet med Microsoft 365 OneNote før de fik det hos Playground. I dag er han afhængig af Microsoft OneNote og værdsætter, at det hele er samlet ét sted, og at man med hjælp fra Microsoft 365 OneNote nemt kan dele billeder, videoklip, lydoptagelser og skitser med sine kolleager. Og hvis man skulle være så uheldig at smide sin telefon eller computer væk, hvor alt ens kreative arbejde ligger gemt, så ligger det hele gemt på OneDrive For Business.

Ud over funktionerne Microsoft OneNote og OneDrive, får man med Office 365 også værktøjet co-authoring, som giver personer mulighed for at arbejde i samme dokument på samme tid.

Nikolaj Vang er Partner og Medstifter af Playground. Mød ham i denne video og hør, hvordan værktøjerne i Office 365, som Microsoft OneNote, har hjulpet ham med at gøre projekter mulige:

MICROSOFT ONENOTE SAMLER DET HELE ET STED
Skriver du dine ideer ned på post-its og papirservietter? Og bliver de nogen gange væk? Med Microsoft 365 OneNote er alle dine noter samlet et sted, og med Microsoft OneNote kan du lynhurtigt noterer dine vildeste ideer, og på blot få sekunder finde dem igen ved hjælp af Microsoft OneNotes søgefunktion.

MICROSOFT ONENOTE DELER DINE IDEER MED DIT TEAM
Flere hjerner arbejder bedre end én. Med Microsoft 365 OneNote kan du dele dine ideer, billeder, videooptagelser og lydklip med resten af dit team. Dit team kan også arbejde i Microsoft 365 OneNote på samme tid som dig.

MICROSOFT ONENOTE UDTRYKKER DINE IDEER MED FARVER
Med Microsoft 365 NoteOne kan du udtrykke dine ideer med farver samt fremhæve det vigtigste. Derudover kan du med Microsoft OneNote tage dine håndskrevne noter og konvertere dem til tekst i Microsoft 365 OneNote.

MICROSOFT ONENOTE VIRKER PÅ ENHVER ENHED OG PLATFORM
Uanset om du er på kontoret, hjemme eller på farten, kan du altid logge på Microsoft 365 OneNote. Selv hvis du er offline, kan du skrive dine noter i Microsoft 365 OneNote.

MICROSOFT ONENOTE GØR SAMARBEJDET LETTERE
Microsoft 365 OneNote er et medlem af Office-familien. Med Microsoft OneNote og Office 365 kan du tage noter fra din Outlook e-mail eller tage en tabel fra et Excel-ark, og samle det i Microsoft 365 OneNote. Office værktøjerne, som Microsoft OneNote arbejder sammen på kryds og tværs, og giver dig det bedste resultat.
Få Microsoft 365 OneNote til Windows, Apple og Android.

Følg os på de sociale medier:
————————–
Like os på Facebo0k:
https://www.facebook.com/Microsoft-888656237865799/

Tweet os på:

————————–

Mange forskellige virksomheder bruger dagligt Office 365 og Office 365s værktøjer som Microsoft OneNote, OneDrive og co-authoring. Hør, hvordan Office 365 hjælper store og små virksomheder med at få det bedste ud af deres arbejde: